Forum Singuratate
Ai gasit locul potrivit. Scapa de singuratate, renunta la prejudecati! Femei singure, femei divortate, femei disponibile, femei care cauta barbati, fete singure, femei care platesc barbati, domni generosi, femei maritate, intalniri, femei care variaza, anunturi matrimoniale, intalniri discrete, intalniri pe internet.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Singuratate | Inregistrare | Login

POZE FORUM SINGURATATE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
doryna_2223
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 80 ani
Forum Singuratate / Singuratatea / Cat de importanta pare a fi "gura lumii" atunci cand esti singur Moderat de baiat_gol, dezbracata
Autor
Mesaj Pagini: 1
SuntSingura
Administrator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 57
Cat de importanta pare a fi "gura lumii" atunci cand esti singur la o varsta inaintata? Eventual, necasatorit si fara partener?
Aici avem de-a face cu un subiect foarte interesant. Pentru ca este vorba de modul in care acceptam, in calitate de oameni singuri, atitudinea celorlalti. Suntem constienti ca putem fi priviti drept persoane ciudate, cu ceva defecte sau dificultati. Dar, de fapt, de ce se baga ei? Este viata noastra, optiunea noastra si nu vedem de ce ar trebui sa fim judecati pentru faptul ca nu strangem avere, ca nu am facut copii, ca nu oferim subiecte de barfa.
Atitudinea cea mai comuna la oamenii singuri este acea de a neglija imaginea din oglinda colectivitatii. Restangerea contactelor sociale este indicatorul cel mai bun pentru a verifica aceasta ipoteza. Femeia singura sau barbatul singur nu sta la taclale atunci cand intra in casa, nu imprumuta zahar sau detergent, nu se invita si nu-si invita vecinii la cafele. Daca esti necasatorit(a), eviti sa ti se faca avansuri; daca nu ai nici partener, e mai bine sa nu se stie sau sa se vada ca echilibrul vine din izolare. Iar ceilalti, apropiati sau nu, curiosi sau indiferenti, cu viata reusita de cuplu sau purtatori de frustrari, sunt gata oricand sa devoreze o persoana izolata, mai ales cand aceasta nu le seamana.


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la