Forum Singuratate
Ai gasit locul potrivit. Scapa de singuratate, renunta la prejudecati! Femei singure, femei divortate, femei disponibile, femei care cauta barbati, fete singure, femei care platesc barbati, domni generosi, femei maritate, intalniri, femei care variaza, anunturi matrimoniale, intalniri discrete, intalniri pe internet.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Singuratate | Inregistrare | Login

POZE FORUM SINGURATATE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
polly__ pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Brasov
cauta Barbat
24 - 47 ani
Forum Singuratate / Singuratatea / Nu reusesti sa-ti faci un prieten sau sa mentii o relatie ? Moderat de baiat_gol, dezbracata
Autor
Mesaj Pagini: 1
SuntSingura
Administrator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 57
Faptul ca nu reusesti sa-ti faci un prieten sau sa mentii o relatie este un semn de intrebare? Inseamna ca tu esti cauza?
Daca seria de incercari e prea lunga inseamna, intr-adevar, ca tu esti cauza. Dificultatile de relatie nu se pot atribui vesnic tentativelor de partener cu care ai vrut sa relationezi. Important, indiferent de sex sau de varsta, este sa fii atent la propriile erori si la propriile greseli de perceptie a celuilalt. Exista oameni care vor sa domine, sa controleze totul, inclusiv pe celalalt. Dar si oameni care doresc sa fie dominati, sa fie controlati, sa se subordoneze. Daca esti intr-una ori in cealalata categorie, cuplul iti va permite un anume set de comportamente, in functie de structura atitudinala a partenerului. Erorile si esecurile provin, in cele mai multe cazuri, fie din perceptia incorecta a sinelui (subevaluare sau supraevaluare), fie din perceptia incorecta a celuilalt. Fie din ambele motive, daca partenerul iti este aidoma.
O prietenie se mentine dupa serii lungi de acomodari si concesii reciproce. Prietenia, sa presupunem ca vorbim despre ceva alternativ la casatorie, este o relatie fara obligatii, aparent. Ea solicita mai discret si mai profund decat casatoria. Este mai transanta si mai lipsita de compromisuri. Prietenia are o alta finalitate decat casatoria: buna convietuire.
Psihologic vorbind, o prietenie este un fel de acord partenerial, stipuland drepturi si obligatii mai mult in registrul implicit decat in cel explicit, asa cum se intampla in cazul casatoriei. Imposibilitatea de a sustine un astfel de acord nu are consecintele unui divort, de exemplu. Desfacerea unui cuplu (a unei prietenii) este mai putin spectaculoasa decat un divort (partaj, atribuirea copilului, mutarea din locuinta etc). Daca un divort are, de regula, un vinovat, despre prietenie (cuplu) nu putem gandi la fel. Desfacerea unei prietenii este rezultatul unei incompatibilitati pe care nu o judeca cineva exterior si nici nu are consecinte materiale.
Doi oameni singuri au trait o vreme in uniune liber consensuala si tot in consens au decis sa redevina oameni singuri. Nimeni nu are de reprosat nimic, fiecare din cei doi, insa, isi traieste despartirea dupa cum se pricepe. Daca despartirile cuiva sunt prea frecvente, semnalul de alarma ar trebui sa se declanseze singur: "e ceva in neregula la mine!". Normal ar trebui consultat un psiholog, expert in viata de cuplu. Cum prietenia tine de o anumita maturitate psihologica si sociala inseamna ca intr-un registru anume maturizarea a intarziat un pic sau ca mai e ceva timp pana ca ea sa se produca.


pus acum 16 ani
   
andrei19alexandru
Incepator

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 3
caut o prietena din CONSTANTA indiferent de virsta eu am 35 ani din C-a

_______________________________________
C-ta Buna Sunt Andrei Si Caut Prietena  Din C-ta Pentru Prietenie Si Sex Andrei19Alexandru

pus acum 12 ani
   
ADR
Incepator

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 1
buna ,
mishto text, de unde l-ai luat?
doar atata povestesti despre prietenie si asa frumos poti spune multe. dar deja cand ai dat cu una in alta relatie , prietenie, casatorie, cuplu , desfacerea unuei prietenii ..e o tocanita grea aici. Ai digerat bine tot ce punctezi tu in text ?

Poate te ajut cu mai multa pofta de digerat :*


pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la