Forum Singuratate
Ai gasit locul potrivit. Scapa de singuratate, renunta la prejudecati! Femei singure, femei divortate, femei disponibile, femei care cauta barbati, fete singure, femei care platesc barbati, domni generosi, femei maritate, intalniri, femei care variaza, anunturi matrimoniale, intalniri discrete, intalniri pe internet.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Singuratate | Inregistrare | Login

POZE FORUM SINGURATATE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxy22
Femeie
25 ani
Cluj
cauta Barbat
25 - 48 ani
Forum Singuratate / Cupluri / "hai sa ne mutam impreuna" Moderat de baiat_gol, dezbracata
Autor
Mesaj Pagini: 1
SuntSingura
Administrator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 57
cum e mai bine?

Varianta 1:
Te muti impreuna cu prietnul tau fara a avea nici un fel de discutie inainte. Totul vine de la sine. Face curat cine are timp, plateste facturile cine are timp, gateste cine are timp.... etc. Toate aceste lucruri au venit de la sine. Uneori se intampla ca nici unul sa nu aiba timp sa faca curatenie, atunci unul dintre voi sa zica: nu-i nimic, lasa ca fac eu maine. Banii ii puneti la comun. Sa nu existe discutii: tu ti-ai luat creme, eu nu, tu ai fost la coafor eu nu. Deci, totul la comun, inclusiv banii pe cremele tale si banii pentru piesele de la masina lui.

Varianta 2:
Inainte de a te muta cu el, pui totul la punct. Impartiti treburile in casa, hotarati cine plateste facturile si cum,hotarati cum se dozeaza banii in casa...si pana si cine duce gunoiul!nu e deloc dificil si cred ca cel mai important lucru in a lua o astfel de decizie este comunicarea! daca asa ceva nu exista inca de la inceputul ideii "hai sa ne mutam impreuna", cei doi nu au ce cauta in aceeasi incapere decat daca vor sa se omoare! asa ca ideea ta de cuplu abia mutat impreuna e un cuplu extraordinat de unit care stie ce inseamna resonsabilitatea celuilalt si a unei case.

Astept comentarii.


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la